Souhlas se zpracováním osobních údajů

 

  1. Odesláním formuláře udělujete souhlas společnosti Zsolt Keresztes KERZEROS, se sídlem Bodrocká 28, Bratislava – Podunajské Biskupice, IČO: 44961014 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení GDPR“) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • název společnosti, IČO, DIČ, IČ DPH
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • dodací adresa
    • fakturační adresa
       
  2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, dodací adresu, fakturační adresu a e-mail zpracovává Správce za účelem zaslání objednaného zboží, poskytnutí služeb, provedení platby, vystavení účetních dokladů, provádění zákaznické soutěže a zasílání obchodních a marketingových sdělení. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let od poslední objednávky.
     
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
     
  4. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  5. vzít souhlas kdykoliv zpět,
  6. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  7. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  8. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  9. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  10. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

TOPlist